adunate-n Cale

Osho

in experientele pe care le-am trait de cand am revenit pe acest Pamant un loc aparte l-a avut Osho.
am trecut prin multe si foarte variate experiente, de la ignoranta la materialism, de la furie la extaz, de la suferinta la bucurie. pe toate le-am trait la maxima intensitate, pentru ca am simtit ca a face lucrurile de dragul de a fi facute este o pierdere de energie, si am pus suflet in fiecare aspect al vietii mele, chiar daca a fost unul luminos sau intunecat.

in tot acest timp pot spune insa ca am avut o constanta: Osho. Un Maestru ale carui scrieri m-au ajutat sa nu ma mai invinovatesc, sa nu ma mai ancorez in diverse momente, trairi, ci sa traiesc viata, sa traiesc momentul sa nu astept ziua de maine. am invatat ca scopul e doar un pretext pentru a pasi pe o cale, si felul in care pasesti e de cele mai multe ori mai important decat scopul 🙂
Osho mi-a fost alaturi si-mi este alaturi. recitesc randurile sale cu alti ochi decat am facut-o cu ceva timp in urma, dar ma cuprinde aceeasi stare de bucurie, de dorinta de a iubi, de a trai, de a multumi pentru ceea ce am, pe care am simtit-o chiar si ratacind dintr-o extrema in alta a existentei, fara sa pot explica de ce.

am ras cu Osho, am suferit cu Osho, si am invatat totul este in Mine, ca valoarea ne-o cream Noi si nu o putem masura, ci doar simti.

Standard

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s