Satul Spiritual

Satul Spiritual (1)

Primim in fiecare zi in casuta postala electronica fisiere text, video, primim imagini, informatii care ne atentioneaza in legatura cu plantele modificate genetic, cu hrana iradiata, cu substantele otravitoare introduse in alimente, cu produse care genereaza suferinte, cu medicamente netestate suficient care sunt distribuite pe piata, cu vaccinuri si implanturi ce vor fi obligatorii, cu intentii obscure malefice de control total si de reducere a populatiei Planetei, cu apropiatul sfarsit al lumii in anul 2012 si cate si mai cate.

 Contrariati, neincrezatori uneori dar usor speriati, trimite-mi la randul nostru mai departe aceste fisiere cu buna intentie de a ne avertiza rudele, prietenii, colegii, cunoscutii. Este un fel de solidaritate umana si nu numai, este o trasatura a speciei, as zice a tuturor speciilor, a Vietii in ansamblul formelor si manifestarilor sale. In fata unui potential pericol Viata reactioneaza prompt, specia se autoprotejeaza, membrii grupului se unesc natural si uita pe loc de vechi neintelegeri – conflictele deschise sau mocnite sunt ne-intelegeri ale fenomenului Vietii, ale Creatiei si Universului, ale Miracolului Iubirii.

 Indiferent daca suntem femei sau barbati, in intentia noastra materna fata de ceilalti de a avertiza, de a proteja, de a gasi impreuna o cale de a preintampina, de a reintra in Armonie cu Viata, cu Mama Pamant, cu Creatia, propagam de fapt, mesaje cu o puternica forta, incarcatura informational-energetica negativa. Nu zic sa ignoram aceste informatii dar este firesc, este benefic, este in Armonie cu natura noastra interioara, cu Fiinta salasluitoare in Inima noastra – cea asemenea Creatorului – sa cautam, sa gasim, sa daruim celorlalti informatii intens benefice si sa actionam in directia depasirii impreuna a acestui moment din evolutia speciei noastre. Pentru mine cuvantul “impreuna” poarta mesajul si energia Iubirii Divine.

 Maestrii din vechime ne-au dezvaluit Adevarul ca tot ceea ce noi percepem ca fiind exteriorul nostru este o Oglinda a interiorului. De fapt, asemenea Creatorului a tot ce exista – Cel pe care il numim in felurite moduri in culturile diverse pe care specia noastra le-a dezvoltat dea lungul mileniilor – noi nu avem un exterior. Totul se petrece deopotriva in interior si in exteriorul aparent. Este un fenomen fractal generat de Fiinta Divina din interiorul fiecaruia dintre noi. Aparentul exterior este Oglinda in care ne privim interiorul si daca percepem, cunoastem, aflam ceva ce nu este in Armonie cu ceea ce traim, simtim, gandim, rostim sau facem atunci inseamna ca acel ceva exista ascuns, latent, nestiut in interior.

 Cunoscand Adevarul constientizam ca putem schimba absolut totul in exteriorul aparent actionand in interiorul nostru real Aici si Acum. Aceasta constientizare ne face sa fim Atenti si Alerti si sa intelegem Perfectiunea Creatiei, sa intelegem ce este Iubirea Divina si cum din Iubire Desavarsita, Tatal Ceresc ne-a daruit Liberul Arbitru. Schimbarea necesara in interiorul speciei si in modul de interactionare cu celelalte forme de viata si cu Mama Pamant, intrarea in Armonia Vietii Universale, este in Inimile noastre, in mainile noastre, in Puterea noastra.

 Daca vrei sa schimbi ceva in viata ta, in lumea in care traiesti nu trebuie sa astepti s-o faca altii, nu trebuie sa astepti ceva de la nimeni pentru ca nu trebuie sa ai asteptari – a avea asteptari inseamna a judeca, a analiza, a pune etichete. Fa Tu o schimbare in Inima Ta. Genereaza Tu sistemul social in interiorul tau asa cum simti Tu ca vrei sa fie. Tu alegi daca vrei sa traiesti in iad sau in Rai. Raiul este in Inima Ta si asteapta sa se manifeste doar ca Tu trebuie sa-I permiti sa existe, Tu trebuie sa generezi Fractalul Rai prin atitudinea ta, prin ceea ce zimti, gandesti, rostesti si faci. Creatorul ti-a daruit Liberul Arbitru si tot de Liberul Tau Arbitru depinde daca primesti si te bucuri de acest Dar sau nu. Tu decizi, nimeni altcineva.

 Nu te preocupa de cei care genereaza informatii si energii dizarmonice. Gandeste-te la corpul tau: este o minunata societate a tuturor celor cateva trilioane de celule. Fiecare dintre acestea consuma resurse si daruieste rsurse comunitatii fara contabiliza nimic. Este o societate perfecta. Daca vreun “intrus” – un virus spre exemplu – cauta sa-i perturbe structurile si/sau functionalitatea sistemului, comunitatea va reactiona imediat si intrusul va fi eliminat. Societatea minunata a corpului fiecaruia dintre noi functioneaza perfect atata timp cat noi nu “otravim” sistemul prin tairi, ganduri, rostiri si activitati negative, daunatoare. Corpul tau este o societate inteligenta, activa – fiecare membru al societatii este implicat total in bunul mers al Comunitatii, se daruieste total si daca vibratia pe care o primeste din mintea ta este intens benefica, fiecare celula este fericita pentru ca traieste in Rai. Iubirea este Hrana (Phrana).

 Societatea umana este asemenea corpului tau, este Oglinda sufletului, mintii si corpului fievaruia dintre noi, Fractalul tuturor sufletelor, mintilor si corpurilor noastre. In acest moment al evolutie noastre ca specie, mentalul colectiv ca suma a mentalurilor tuturor membrilor speciei a generat o societate bolnava atat in interior cat si in exterior. Se vede acest lucru si in numarul si intensitatea suferintelor care ne macina corpurile fizice si mintile si in numarul conflictelor familiale, sociale si/sau armate. Secretul revenirii la o viata interioara si deopotriva exterioara fireasca este re-intrarea in Armonie, adica re-intoarcerea in Rai si generarea Raiului pe Pamant. Este o Cale Unica pe care Inima ne cheama sa pasim. Asculta-ti Inima si afla ce-ti sopteste. Nu mintea, Inima. Tu nu esti mintea ta, Tu esti Inima Ta – locul minunat in care Divinul te asteapta.

 Putem transforma intreaga Planeta intr-o Gradina Minunata doar printr-un act de Vointa Interioara, prin simpla decizie a fiecaruia de a elimina din interior fara nicio grija sau regret, absolut tot ceea ce nu este in Armonie cu propria-i Inima, cu Divinul salasluitor in Fiinta Profunda. Putem genera Fractalul, Unda Armoniei pana in cea mai indepartata Galaxie intr-o clipa. Putem activa pe frecventele cele mai inalte Legea Atractiei si beneficia de Miracolul Creatiei in fiecare clipa a existentei noastre aici in Spatiul Sacru al Mamei Pamant. Noi decidem.

 Unii dintre noi au avut deja curajul si limpezimea interioara sa decida si sa -si urmeze Calea catre Lumina, catre Armonie, catre Divin. Sunt grupuri de oameni minunati care au inceput sa creeze Sate Spirituale – asezari concepute pe principiile Armoniei, Devotiunii, Respectului, Compasiunii, Adevarului, Iubirii. Sunt cateva zeci de astfel de asezari in intreaga lume. Sunt cateva zeci de mii de oameni care au decis ca vor sa traiasca pe o Planeta a Intelepciunii si Iubirii in deplina Armonie cu Mama Pamant, cu celelalte Fiinte. Este un Miracol ca acest lucru se intampla. Este un Miracol ca tot mai multi oameni doresc sa creeze astfel de Sate Spirituale. Este un Miracol ca Aici si Acum se produce aceasta Sincronicitate Cosmica. Fractalul transformarii omului social in Om Solar a germinat si nu mai poate fi oprit pentru ca este Armonia Divina in Actiune.

 Foarte curand, numarul Satelor Spirituale va creste exponential. Toate asezarile umane existente vor trece printr-o transformare alchimica si vor renaste in Iubire, Lumina si Armonie. Aici si Acum cei o mie de ani de Pace vestiti din Iubire au inceput.

 Sa Fiti Frumosi!

Paul

Articol preluat de pe http://www.bioconstructii.ro

Standard

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s