Satul Spiritual

Satul Spiritual (4)

Uneori ca sa vezi trebuie sa asculti, ca sa atingi trebuie sa te departezi, ca sa transmiti trebuie sa taci. Armonia este starea de Fericire pe care o poti trai doar daca fiintezi in deplin acord vibrational cu Firea Inconjuratoare. In jurul nostru totul musteste de viata, totul este inundat de lumina si radiaza Lumina Divina. Creatia este sinonima cu Viata. Divinul a creat Viata din propria-i Viata. El nu putea crea altceva si cum El nu are exterior, totul este Viata. Totul irumpe din Matricea Divina, Matricea genereaza Fractalul Creatiei  si se sincronicizeaza armonios in interiorul Fiintei Divine. Apele, Muntii, Planeta, Soarele, toate Transmit Iubirea Divina pentru ca toate sunt vii. Trebuie doar sa ne sincronizam vibratia la Vibratia Vietii si vom putea sa comunicam nemijlocit cu apa, cu piatra, cu pamantul, cu plantele, cu animalele cu aerul si cu stelele. Si vom afla toate tainele vietii si ale Uni-Versului, ale Multi-Versului, pentru ca nu este nimic ascuns. Totul, absolut Totul este Dar Divin.

 Intoarcerea la Vibratia Primordiala, reintrarea in Armonia Matricei Creatiei, este o optiunea interioara a fiecaruia. Tu si numai Tu decizi daca vrei sa traiesti in actual iad social sau sa traiesti in Raiul Divin in Armonie cu Intregul. Nu trebuie sa pleci nicaieri, nu trebuie sa astepti ipotetice „vremuri mai bune” promise de unii si de altii, nu trebuie sa astepti o alta viata sau un alt tip de viata dupa incheierea celei actuale, nu trebuie sa cauti sa schimbi ceva inafara ta. Nu trebuie sa faci greva sau revolutie, nu trebuie sa te lupti cu nimeni. Nu. Trebuie doar sa decizi in Inima Ta, In Fiinta Ta. Tu decizi pe ce nivel vibrational vrei sa iti continui viata. Tu decizi daca vrei sa fii fericit sau nu. Tot ce se afla aparent in exteriorul Fiintei tale se va schimba in directia in care Tu pasesti. Este o axioma. Si spun „aparent” pentru ca la nivel subtil, suntem cu totii o singura Fiinta, suntem impreuna cu tot ce exista, Fiinta Divina. Este adevarat ca nimeni nu ti-a spus asta dar cauta in profunzimile Fiintei tale si vei gasi acolo raspunsul.

 Doreste-ti tot ce este mai bun si mai frumos pentru tine si pentru familia ta. Nu te sfii sa-ti doresti sa coboare abundenta asupra ta, sa beneficiezi de toate darurile tehnologie si de abundenta pamantului dar nu agresa in niciun fel celelalte vietuitoare, nu agresa Planeta. Poarta-te cu Respect, cu Devotiune, cu Iubire. Mama Pamant are inca multe daruri pentru tine de care nici macar nu banuiesti ca ar putea exista dar nu vei avea acces la ele decat daca vei redeveni inocent si vei reinvata sa-i asculti ritmul. Incepe prin a face curat in mintea ta, in Inima Ta si in casa ta. Creaza-i Divinului in mintea ta suficient loc pentru a se manifesta. Renunta la toate falsele valori, la dogmele care te tin departe de Creatorul tau. Nu are importanta in ce loc de pe pamant traiesti si cum il numesti pe Creator, aestea sunt amanunte nesemnificative.

 Renunta la orice gand-gunoi care te-ar indeamna sa fii – pe orice coordonata – in competitie cu semenii tai, cu celelalte Fiinte. Renunta la orice posibil gand-criminal indus care te-ar putea indeamna sa aplici etichete, sa consideri ca ceva este superior si altceva inferior – au murit deja sute de milioane de semeni ai tai din pricina asta in razboaie inutile, s-au distrus tari intregi, culturi, au fost devastate mediile de viata a milioane de specii de plante si animale. Inceteaza Acum si Aici sa mai consideri ca Mama Pamant este o gropa de gunoi in care iti poti arunca mizeriile toxice. Renunta sa mai reversi tone de informatii invatate asupra Fiintelor si obiectelor pe care le privesti. Cand vei reusi sa-ti limpezesti ochii de toate aceste informatii care nu sunt experienta ta si sa privesti cu ochii puri un om, o floare, un animal, o piatra un pahar cu apa sau Oceanul vei afla cu mult mai mult decat este scris in toate bibliotecile lumii si pe internet, vei comunica direct, nemijlocit cu Firea Inconjuratoare, cu Mama Pamant.  

Pentru a-ti limpezi privirea trebuie mai intai sa inchizi ochii si sa te inalti in Inima Ta. Creatorul ti-a daruit ochi pentru a privi si a te bucura de Creatie si o privire profunda, interioara pentru a te autocunoaste si astfel sa-ti descoperi Maestrul Interior si deopotriva sa afli calea cea mai scurta catre Creatorul tau si a tot ce ESTE. Maestrul Interior este vocea lui Dumnezeu. Cauta de asculta ce spune si ia aminte. Nu-ti va sopti cuvinte ci vei intelege direct, nemijlocit care este calea cea mai buna pentru tine. Te va ajuta in fiecare clipa sa alegi optiunea in armonie cu Intregul, te va ajuta sa intelegi ce esti. Ca sa intelegi trebuie sa nu judeci, sa nu analizezi. Intelegerea nu se produce ca urmare a unui proces mental, a unei analize ci este un fenomen direct care se petrece inafara timpului. Stii pur si simplu care este cauza unui fenomen si de ce. Nu este nevoie de nicio perioada de timp pentru a intelege, fenomenul este instantaneu si se produce numai atunci cand Tu esti in Armonie cu Divinul si poti receptiona ceea ce El iti spune. Vei intelege mesajul unui copac pe care iti odihnesti palmele si ii daruiesti Iubire, te vei putea bucura fara nicio teama de imbratisarea Oceanului, vei putea privi lumea prin ochii unui condor sau din frunzele unui stejar, vei putea afla toate cate se afla in interiorul unui munte, sau in inima unei Stele. Tu decizi.

 Incepe prin a face curat in casa ta si nu ma refer la a matura si la a spala geamurile. Cea in care locuiesti Acum. Poate ca in viitorul mai apropiat sau mai indepartat iti vei construi o Casa Naturala intr-un sat sau intr-un oras spiritual dar pentru moment pune in ordine fizic si spiritual casa in care locuiesti. Foarte multi oameni isi transforma locuinta in depozit de obiecte mergand pe zicala ca „deindata ce arunci un obiect vei avea nevoie de el”. Desi fiecaruia dintre noi i s-a intamplat cel putin odata acest lucru, zicala este totusi falsa in prezent pentru ca se refera la un mod de viata la care tocmai ne-am hotarat sa renuntam asa ca nu se aplica. Stim deja  din experienta ca pana nu creem un spatiu Noului acesta nu va veni. Daca pastram o tigaie de pe vremea bunicii, nu vom cumpara curand una noua dar spunem ca deindata ce vom cumpara una o vom arunca pe cea veche. Este un mod mental de a ne agata de lucruri inutile care pastreaza amprentele unui alt timp si a unor alti oameni si de a strecura cumva gunoiul mental sub pres. Mintea se agata de toate vechiturile pentru ca acestea ii dau o iluzorie siguranta, ii creeaza iluzia unei vieti foarte lungi, o face sa incerce sa ascunda adevarul in obiecte si sa incerce sa opreasca scurgerea timpului ei. Este doar o iluzie si trebuie indepartata. Mintea are doar o sansa de a pacali moartea si aceea este de a se transforma, de a transcende materia, de a trece printr-un proces alchimic profund si de a se naste intr-o forma superioara in Constiinta.

 Dupa renuntarea la toate obiectele inutile din casa este bine sa eliminam, sa „stergem” toate amprentele vechiului nostru mod de a fi. Peretii, podelele, tavanul, mobilierul, celelalte obiecte ramase dupa curatenie, pastreaza la fel ca memoria unui computer toate trairile, gandurile, vorbele si vibratia faptelor noastre fie ele in Armonie sau nu cu Divinul. Nu are niciun rost sa cautam sa le aflam pentru ca asta ar insemna sa ne centram atentia pe surse de semnal de joasa frecventa si chiar si aceasta intentie creeaza o unda nociva de joasa frecventa. Este suficient ca noi sa daruim Iubire in jurul nostru si totul va deveni in scurt timp armonios si luminos pentru ca „Omul sfinteste locul” – nu-i asa? Daca vom emana Respect atunci cand vom sterge praful de pe mobila de exemplu, toate informatiile pe care le-a pastrat se vor sterge si vibratia va creste. Veti vedea ca in scurt timp totul va fi mai luminos desi sunt aceleasi lucruri, se vor defecta mult mai rar sau niciodata.

 Daruiti permanent Iubire casei voastre si tuturor obiectelor cu care ati mobilat-o si decorat-o si multumiti Divinului pentru acest Dar. Nu va ganditi niciun moment ca unii dintre voi veti plati inca multi ani rate si dobanzi. Daca va iubiti casa in care locuiti, Uni-Versul va aranja lucrurile in asa maniera incat sa aveti tot timpul banii necesari pentru rate si sa nu duceti lipsa de nimic. Asa functioneaza Legea Atractiei. Cu cat daruiesti mai mult cu atat primesti mai mult si te asigur ca nu vei reusi niciodata nici macar sa egalezi Uni-Versul in darnicie.

Tine-ti minte: casele in care nu exista Iubire, casele care nu sunt iubite se degradeaza repede, sunt invadate de insecte si miros neplacut. Casa este o structura vie. Este structura ta minerala, a familiei tale si pe cat este ea de sanatoasa pe atat veti fi si voi de sanatosi, pe cat de mult o veti iubi pe atat de mult va va darui. Nu este un simplu adapost, este o Fiinta iubitoare cu care poti comunica, este spatiul spiritual in care iti cresti si educi copiii, este locul minunat in care evoluezi, te autocunosti, in care primesti Lumina. Ferestrele casei tale nu sunt simple suprafete vitrate prin care patrunde lumina Soarelui. Sunt porti catre Infinit, sunt vortexuri de lumina, sunt aspiratii. Nisa Sacra este chiar Inima Ta, Altarul Recunostintei, vatra este Vatra Solara datatoare de viata, Focul Sacru si ar trebui sa existe in fiecare casa chiar daca doar simbolic, Plantele sunt simbolul Mamei Pamant si cand le ingrijim Planeta zambeste.

 Pasiti cu sfintenie in propria voastra casa si ascultati-i cantecul de Iubire. Asa va primeste in fiecare seara cand reveniti si asa va daruieste Iubire in fiecare zori de zi cu putin inainte de rasaritul Soarelui pentru ca voi sa va treziti in Armonie si Iubire.

Adresa articolului este: http://www.bodyalchemist.ro/content/satul-spiritual-4.htm

Standard

One thought on “Satul Spiritual (4)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s