adunate-n Cale

am cazut

Mi s-a intamplat zilele trecute…

Eram intr-o sedinta in care discutam diverse alternative, strategii, actiuni. La un moment dat, desi nu participam activ la discutie, eram foarte atenta la subiecte si opinii, incercam sa ma racordez la acelasi nivel la care erau ceilalti, caci nu era momentul nici sa ma separ de ei, nici sa “filosofez”. Trebuia sa gasim o cale pentru a vinde ceva ce oamenii nu vor sa mai cumpere. Ma gandeam ca nu e numai agresiune fata de ei, ci si fata de mine sa trebuiasca sa particip la ceva ce e contrar a ceea ce simt.

Stiam ce caut acolo, dar nu intelegeam. Vroiam sa evadez, sa ma debarasez de anumite lucruri (in special de  serviciu), sa nu le mai am in viata mea; si totusi eram si sunt constienta ca am nevoie de ele…  

Mi-am zis ca nu are sens sa ma opun celor ce trebuia sa le aud, nu aveam cum sa opresc sau sa schimb noua directie strategica prin a ma pune de-a curmezisul si incercand sa explic logic ca simt ca nu e bine, asa ca am lasat lucrurile sa curga. Desigur ca trebuia sa fie un motiv pentru care eram acolo, pentru care fac ce fac, nu as putea decat sa ma mobilizez ca s-o duc la capat, sa invat ce am de invatat si sa trec mai departe.

In tot acest amalgam, brusc, am simtit ca ma prabusesc. Era un gol in fata mea, si cadeam. Cu un gest reflex m-am agatat de masa, si contactul cu ceva tare m-a “restabilizat”. In cateva fractiuni de secunda am simtit ca am “revenit” si am constientizat unde sunt. M-am uitat in jur sa vad daca ceilalti au observat “caderea”, dar, din fericire, erau prea absorbiti de participarea la discutii…

Am crezut ca mi s-a parut. M-am uitat la maini si am vazut ca totusi erau intr-o pozitie putin normala pentru o sedinta, caci desi nu strangeam masa, ma tineam bine de ea.

Apoi am incercat sa retraiesc experienta. Caderea. Nici nu stiu cum cadeam. De parca as fi stat pe o parte a globului care era in jos. cadeam in neant, dar caderea nu e compatibila cu neantul. Eram pe undeva. Spre o realitate paralela poate… oare ce s-ar fi intamplat daca nu dadeam de masa?

Nu era nimic infricosator … doar un gol. Mai mult nu am retinut.

Insa cert e ca abia astept urmatoarea sedinta anosta in care sa ma intreb ce caut J

Standard

2 thoughts on “am cazut

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s