contemplari

multumesc!

Multumesc, Maestre! Iti multumesc pentru ca am invatat ca sunt ceea ce sunt si ca nu e necesar sa fiu alta in fiecare moment pentru a zari o scanteie de bucurie.

Iti multumesc ca mi-ai aratat ca bucuria este in interior si nu o voi gasi in rafturi, vitrine, panouri de onoare, premii de popularitate!

Iarta-ma pentru momentele in care m-am revoltat ca nu-mi spui mai multe, si multumesc ca astfel am invatat sa caut raspunsurile in mine si nu in afara mea! Si pentru ca astfel golul lasat de dogme si paradigme nu a fost umplut cu altele, ramanand cu simturile deschise pentru noile experiente ce au venit si vor veni!

Multumesc Creatorului pentru ca sunt aici, acum, in momente de rascruce pentru ceea ce suntem si vom fi, pentru ca Inteleg, pentru ca am Incredere, pentru ca vad Lumina, simt Iubirea, pentru ca sunt toate in parte si la un loc.

Imi multumesc ca dupa sirul lung de veniri si reveniri pe Pamant am invatat sa evoluez, si astfel sunt Acum, Aici, cu constiinta Omului care sunt, a Creatiei Divine, asemeni tuturor.  Pentru ca frica s-a transformat in curiozitate, pentru ca nerabdarea e sete de cunoastere, dorinta de a merge mai departe.

Multumesc pentru ca am reusit sa inteleg ca toti suntem parte din una si aceeasi Creatie, ca fiecare avem rolul si perspectiva proprie si in acelasi timp a noastra, a tuturor, si pentru ca am Inteles ca in Calea noastra nu sta nimic altceva decat ceea ce noi insine ne punem!

Multumesc!

Standard

2 thoughts on “multumesc!

  1. carmen says:

    Si eu multumesc pentru ca am invatat cat este de simplu sa pui punct atunci cand trecutul nu te lasa sa traiesti acum si aici. Si mai multumesc pentru ca mi s-a reamintit ca pot alege sa nu permit altora sa-mi aduca griji si framantari ce otravesc fiinta si intuneca lumina ei.
    Eu azi am pus punct…si stiti ce? ma simt extrem de bine!

  2. parca ne si vad ca pe niste luminite dansand in cerc iarba, celebrand Viata, traind Iubirea, multumind Creatiei 🙂
    sunteti minunati!
    Namaste!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s