contemplari

viermi si paraziti

Urasc viermii si parazitii societatii care nu fac decat sa-si asume munca facuta de ceilalti, isi insusesc calitatile oamenilor ca fiind meritul lor, rezultatul “educatiei” lor, care nu mai prididesc sa se laude, sa se elogieze de preaplinul orgoliului lor si ajung sa-si insuseasca Creatia.

Sunt atoatestiutori . sunt geniali si avizi de a fi ascultati si preamariti. Sunt ignoranti si toxici prin felul in care tzes itzele societatii si manipuleaza oamenii. Sunt mareti si ambitiosi, dar nu stiu sa mestece cu gura inchisa si sa nu vorbeasca cu mancarea-ntre dinti.  

Ei sunt periferia Creatiei. Ispita suprema pentru oamenii slabi care sunt hipnotizati de priceperea lor de a manui cuvintele si care sfarsesc prin a uita cine sunt, sfarsesc prin a se pierde in lupta de afirmare in fata viermilor in speranta ca vor fi la randul lor ascultati si recunoscuti pentru comportamentul obedient. Dar vai, ii asteapta dezamgirea, caci viermii si parazitii nu vor asculta vreodata altceva decat propriile cuvinte si judecati marete. Cu atat mai mult cu cat au convingerea suprema ca oul nu poate invata niciodata gaina!

Sunt expirati cu armele lor de lemn,si no vor sa se trezeasca din viermuiala ego-ului, nu pot sa se ridice in picioare si vedeti cum arata Lumea!

In acelasi timp au un instinct de conservare acerb, au mereu grija ca entitatea parazitata sa ramana in parametri constanti, caci nici daca dispare

Va multumesc, viermilor si parazitilor, ca ma faceti sa vad unde e extrema cealalta, ca vad abisul dintre periferie si centru. Va multumesc ca existati si-mi rasariti in cale si astfel porneste alarma interioara avertizandu-ma sa schimb directia, frecventa.

Va multumesc ca existati, caci aveti o contributie proprie intru descompunerea omenirii. Accelerati acest proces divizand si distrugand. Fara voi ne-am dezintegra mai greu sau am ramane ancorati intr-un echilibru precar care nu ar permite evolutia, progresul. Abia dupa ce va faceti treaba pana la capat, abia dupa ce nu veti mai avea nimic de descompus, abia cand omenirea ajunge la divizarea finala va fi posibila recompunerea elementelor ce vor forma Om-ul, ca element pur  al Creatiei. Abia atunci alchimia se va desavarsi!

Iertati-ma ca va judec, iertati-mi pasiunea cu care o fac. Sunt reminiscente ale revoltei fata de mine insami ca m-am lasat acaparata de iluzia efemerului glorios, ca m-am uitat pe min, ca in loc sa fac curatenie in mine am inceput sa ma lupt cu voi.

Va iubesc pentru consecventa cu care va indepliniti misiunea. Suflete pure, ati venit sa ne deschideti ochii, sa ne descompuneti, sa ne ajutati sa vedem cum e altfel. V-ati asumat o misiune dificila, caci va luptati cu un ego puternic si pe care va trebui sa-l biruiti. Va admir. Va multumesc. Iertati-ma. Va iubesc.

Doamne, iti multumesc ca am ochi sa Vad, ca Inteleg, ca stiu ca pot trece mai departe!

Dragi tovarasi de calatorie, eliberati-va de dependenta de exterior, de aprobarea celorlalti. Cautati Adevarul, raspunsurile, solutiile in voi! Creatorul, Universul, Dumnezeu va va raspunde, caci e in voi, nu in icoane, catastifuri, dorgme si condcatori. Nu va faceti chip cioplit! Mergeti pe Calea voastra, nu a celorlati!

Standard

One thought on “viermi si paraziti

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s