adevar, carti, materie

creatorul de realitati

 Realitatea e o perceptie a mintii.

Realitatea este ecranul pe care proiecteaza mintea.

Daca tu te schimbi, realitatea se va schimba.

Tot ce e in jur e o oglindire a eu-lui nostru.

Mintea sadeste samburii care vor inflori pe ecranul realitatii.

Suntem Creatori. Creatori de creaturi fantastice, angelice sau demonice. Noi ne creem ingerii si demonii vietii noastre. Noi. Nimeni altcineva. Ce e inauntru e si in afara. Cand pacea si linistea interioara lipsesc, ne cautam dusmanii in afara.

Cand mintea tace, cand eu-l nostru interior este  in comuniune cu Creatia, Realiatea e Pace.

Pace… a trai in pace inseamna a trai impacat, fara lupte, fara orgolii, fara griji, cu credinta si incredere, Iubind aproapele, fie Om, fie planta, fie animal. Inseamna a te inconjura de Oameni asemeni tie. Fara insa de a-i alege TU, fara catalogarea comparativa mentala, lasand legea atractiei sa functioneze, intelegand de ce in anumite momente atragem in viata noastra diverse experiente sub formas de personalitati, situatii, emotii.

Noi cream armonia sau haosul, in functie de atarea noastra – constanta pe o vibratie sau osciland! Puterea e in noi. Constient sau nu, suntem creatorii realitatii!

Intalnim oameni minunati, care ne lumineaza ziua, care ne lumineaza Calea. De la toti avem de invatat. Suntem Maestri si Uncenici cu totii. Nu exista ierarhie, nu exista comparatie decat daca intervine orgoliul si ego-ul.

Sigur ca indoiala celorlati e la fiecare colt. Traducerea si interpretarea celor observate trebuie sa se incadreze intr-un model mental, o paradigma. Chiar daca toate sunt bazate pe absurduri, mintea e fericta cand gaseste “cheia”.  E amuzant sau frustrant, de la caz la caz

Dar cei ce intelegem asta avem datoria de a-i trezi pe ceilalti, caci i-am ales sa ne fie apropiati: prieteni, parinti, copii sau soti! Nimic nu e intamplator. I-am ales sa ne ajute sau sa ii ajutam.  Recunoaterea acteui lucru  ne inlesneste misiunea 🙂

Realitatea… realitatea mea e ca intr-un mediu corpotate, competitiv, mental am sefi extraordinari, care imi dau libertatea de a gandi eu, de a ma exprima. Mediul corporate imi da posibilitatea de a intalni cele mai nobile suflete ce razbesc, infloresc, prin toate conditionarile si absurditatile materializate. Sunt flori, suflete, autentice, sunt florile avide de Soare. Soare, Lumina nefiltrata, Adevar pur. Coprorate-ul e mocirla suprema in care infloreste, trecut prin furcile caudine, Nufarul cu o mie de petale.

Si stiti ceva? In realitatea mea sunt multe Flori. Colorate, pline de viata, de Iubire, de cunoastere. Impreuna suntem o Oaza,  o gura de oxigen pentru Oricine le Vede. Pentru  ceilalti suntem aerieni, ciudati. Si ce conteaza? E realitatea lor si realitatea noastra. Nu trebuie sa fim tristi doar pentru ca altii sunt tristi, nu trebuie sa ne schimbam pentru a schimba PERCEPTIA celorlalti. Felul in care suntem perceputi nu depinde de ce facem ci de paradigma  celorlalti, daca noi ne schimbam nu inseamna ca paradigma celorlalti se schimba, inseamna doar ca mintea sociala a invins, ca ne pierdem identitatea incercand a ne conforma oglindirii celorlalti.

Suprafata unei ape este oglinda cu cea mai mare acuratete a ceea ce e in jur. Cu o conditie: sa fie nemiscata. La fel si mintea noastra.

Standard

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s