spatiul iubirii

Spatiul Iubirii

Intregul Pamant este un Spatiu al Iubirii. Intreaga Galaxia este un Spatiu al Iubirii. Universul este un Spatiu al Iubirii. Iubirea este cea care a creat Universul, este Cauza a Tot Ce Exista. Este Esenta Creatorului si Manifestarea Sa. Este Esenta Omului Solar si Manifestarea Sa. Suntem cu totii asemenea Creatorului nostru. Avem inscrise in adancul Fiintei noastre toate codurile necesare accesarii tuturor abilitatilor, capacitatilor, a tuturor informatiilor si energiilor Universului. Avem toate atributele Creatorului nostru. Ii suntem asemenea. Purtam inca din clipa Creatiei, Potentialul Tatalui nostru Ceresc. Venim cu acest Potential si rolul Vietilor noastre succesive la Pieptul Mamei Pamant este de a valorifica acest Potential, de a constientiza nu cine suntem, nu ce nume purtam si nu ce anume profesiune practicam, nu ce culoare avem si nici carui grup religios, etnic, politic apartinem ci CE SUNTEM.

„CE SUNTEM?” este intrebarea fundamentala si ca sa aflam, alegem sa pornim pe Calea Autocunoasterii. Daca vrem, daca Liberul nostru Arbitru ne calauzeste in aceasta directie. Daca nu, este foarte posibil sa fim oameni cumsecade cum sunt majoritatea oamenilor, sa profesam corect cum profeseaza majoritatea oamenilor ce am invatat si au invatat, sa mergem la biserica duminica de duminica sau oriunde in alta parte cum fac majoritatea oamenilor, sa ne crestem copiii oferindu-le tot ceea ce putem cum deasemenea fac majoritatea oamenilor. Putem afirma ca am trait corect, cinstit, onest si este adevarat. Este linistitor, adormitor, hipnotizator si hranitor pentru orgoliul nemasurat si aproape nemasurabil al oamenilor.  

Un singur lucru insa nu se potriveste cu Povestea Universului, cu Fenomenul Creatiei, cu Esenta Divina, cu Viata si cu Dumnezeu: nu participam la Sarbatoarea Cosmica a Iubirii alaturi de toate celelalte Fiinte, nu beneficiem de Vibratia Iubirii, nu realizam, nu creem, nu generam si nu traim intr-un Spatiul al Iubirii cu cei cu care intram in contact, cu familia, cu rudele, cu prietenii, cu colegii, in fiecare clipa in feluritele relatii si realitati ale vietii. Nu constientizam, nu putem constientiza Divinitatea din noi, din toti ceilalti oameni, din Plante, din Animale, din Munti si din Ape, din Aer si din Stele. Si implicit, nu putem intelege, refuzam sa intelegem, ne blocam in propria noastra incapatanare egotica argumentata stiintific sa intelegem cum pot altii comunica liber, neconstransi fiind de conveniente sociale sau stiintifice prostesti, cum pot comunica cu Firea Inconjuratoare direct, doar vibrand pe Frecventa Iubirii. Cum pot fi atat de luminosi cand totul se prabuseste in jur, in mintile celorlalti, in societate? Cum pot fi atat de detasati si de fermi in acelasi timp? Cum pot darui permanent, intens, neconditionat Iubire desi nu primesc nimic in schimb? Sau poate primesc ceva, ceva subtil, ceva intangibil…   

Ego-ul ne impiedica sa percem acea Primordiala si Unica Frecventa a Iubirii desi exista in fiecare celula a corpului nostru. Fiecare celula a corpului o creeaza, o genereaza, o daruieste permanent si la intensitate maxima celulelor din preajma, Firii Inconjuratoare dar mintea sociala egotica nu poate percepe aceasta Frecventa Divina si o respinge aprioric. Mintea egotica respinge orice nu a fost invatata sa primeasca, orice nu intra in sfera dogmelor stiintifice, religioase, politice, educationale primite ca valori absolute, ca axiome ale vietii. Si-atunci, pentru mintea egotica, plantele raman mute, animalele raman mute, un Rasarit de Soare este un fenomen astronomic banal datorat rotatiei Pamantului in jurul propriei axei, pietrele sunt minerale fara viata, lumea noastra nu este un Spatiu al Iubirii ci un teren de lupta a ego-urilor pornite sa cucereasca Natura nu sa traiasca in Armonie cu Natura, sa domine cat mai multi oameni nu sa intre in Armonia Universala, sa posede nu sa daruiasca, sa acuze nu sa multumeasca, sa darame nu sa cladeasca, sa iubeasca fizic nu sa Iubeasca.

Mintea egotica genereaza si este ocupata de stari conflicuale si preocupata permanent sa se supere, sa aiba frustrari stupide si temeri absurde, sa fie banuitoare, sa vada peste tot conspiratii, sa sufere de „scenarita”. Societatea a devenit un camp de lupta al pronumelor posesive „al meu”, „a mea”. Ego-ul este in totalitate un sindrom al fricii si cum exista o singura frica ce le genereaza pe celelalte, ego-ul este generat de frica de moarte. Ego-ul se teme de moarte, este ingrozit la gandul ca intr-o zi sau intr-o clipa va disparea pentru totdeauna. El nu poate controla acel moment si disperarea il impinge in bratele verbului „a avea”, in bratele pronumelor posesive, il impinge sa traiasca permanent „cu dintii stransi” si in niciun caz „cu bratele deschise”, sa traiasca ne-daruind Iubire.

Ego-ul crede ca averea il va putea face sa evite moartea iar „averea” a capatat cele mai diverse si monstruoase fete. Dogmele au devenit o avere a mintii si au darul de a o linisti, de a o indeparta de iminentul pericol. Nu conteaza ce fel de dogme, toate. Saltul in Constiinta inseamna moartea ego-ului si de aceea mintea se cramponeaza atat de tare in dogme si conveniente si principii. Dar Lumina trece cu usurinta de aceasta pojghita de orgoliu in momentul cel mai potrivit cu putinta si strafulgerand mintea o determina sa faca Saltul, sa patrunda in Constiinta uitand pentru totdeauna de ego si sa zburde in Adevar. Uneori sunt necesare mai multe vieti, poate zeci, sute, mii dar alteori Lumina gaseste o fisura si invaluie cu Iubire omul obosit de propriile ganduri chinuitoare.   

Nu este nici macar o apropiere palida de sens intre „a iubi” si „A Iubi” Iubirea Divina si iubirea fizica nu au nimic in comun. Toate mintile egotice asociaza „Iubirea” cu „iubirea” – cu sexul. Este o atitudine grosiera, grobiana, nesanatoasa. Dar este un fapt constant si prezent in lumea noastra aflata pe un final de etapa cosmica, vibrationala, pe un nivel primar de constiinta. Suntem inca in etapa canibalismului social si mental chiar daca rareori se mai consuma oameni de catre alti oameni prin unele zone izolate din junglele Pamantului. E mai simplu sa-i devoram mental. Nu ne mai mancam semenii dar ne mancam fratii si surorile din regnul animal si punem asta in seama Creatorului: „porcul a fost creat pentru a fi mancat” – am auzit deseori afirmatia asta prosteasca, primitiva. Adica El, Creatorul a creat o Fiinta pentru a fi ucisa cu bestialitate, pentru a fi tocata si introdusa in propriul intestin, pentru a fi vanduta apoi si arsa pe rugurile numite bland „gratare”. Dumnezeu nu instiga la ucidere ci indeamna la Iubire. De la nivelul mental primitiv care genereaza judecati de tipul  „porcul a fost creat pentru a fi mancat” se ajunge prin similitudine la „femeia a fost facuta pentru…”, „eu te-am facut, eu te omor…” – cand se refera la copii, si asa mai departe.

Divinul ne indeamna sa creem Spatii ale Iubirii. El este prezent ori de cate ori doi sau mai multi oameni genereaza prin ceea ce simt Vibratia Iubirii. Divinul este oricum prezent in orice imprejurare dar cand oamenii creaza Vibratia Iubirii, El se manifesta voios si invaluie acei oameni in Sfera Luminoasa pe care o numim Spatiul Iubirii. El spune: „deindata ce doi oameni vorbesc despre mine, Eu sunt cu ei”. Cum vorbesc doi oameni despre Dumnezeu? Simplu, nu vorbind direct despre El, nu citand din carti ce-L prezinta intr-un fel sau altul ci daruindu-si unul altuia Iubire prin fiecare privire, prin fiecare cuvant, prin fiecare gest. Orice ai face cu Iubire este Divin, este placut Creatorului si El te invaluie intr-un Spatiu al Iubirii. De cate ori ai rostit astazi „Te Iubesc”? Nu conteaza cui i-ai spus-o: catelului, plantei din ghiveci, porumbeilor, copacilor, Muntilor si Oceanului, Soarelui si oamenilor pe care i-ai intalnit. Nu conteaza daca ai rostit-o sau doar ai trimis un flux de drag celorlalti, Firii Inconjuratoare. De cate ori le-ai multumit? De cate ori le-ai cerut iertare in Inima Ta? Daca nu ai facut-o, mai inca timp s-o faci pana diseara. Ai grija sa nu te culci pana nu rostesti macar si o singura data „Te Iubesc”. Daca o vei face, Viata ta se va implini. Si nu te gandi ca rostind-o mereu se va demonetiza. Cu cat rostesti mai des „Te Iubesc” vei vedea ca simti mai intens, ca nu poti rosti de doua ori la fel, ca esti mai implinit cu fiecare rostire. Ca dobandesti si mai multa Iubire si ca primesti inmiit mai multa Iubire din Univers. Nu vei putea nici macar egala Universul in darnicie. Si Iubirea Universului o vei simti ca pe o Prezenta, o Inteligenta Activa ce te va inspira in tot ceea ce doresti sa intreprinzi, o vei vedea in cei pe care ii vei cunoaste si cu care vei lucra. O Prezenta Invizibila ce te va ajuta sa materializezi Visurile tale. Inteleptii spun despre aceasta traire ca „Atunci cand tu esti in Dumnezeu, Dumnezeu este cu Tine!”

Cand doi oameni creeaza prin tot ceea ce-si daruiesc un Spatiu al Iubirii si reusesc sa-l pastreze si sa-l creasca in Intensitate, Luminozitate, Consistenta, Puritate si Constiinta pana in ultima clipa a vietii lor pamantesti, ei vor pleca impreuna luand cu ei Spatiul Iubirii, vor deveni pentru totdeauna Unul si vor reveni in viata urmatoare un singur om, o singura Constiinta, o singura Fiinta, un Om Solar, un Maestru Desavarsit.

Cu fiecare astfel de experienta, de realizare spirituala, cu fiecare pas in Lumina, Constiinta noastra creste si devenim Fiinte tot mai luminoase, mai apropiate si mai placute Divinului. Venim cu misiuni tot mai frumoase, mai folositoare semenilor si mai aproape de Vibratia Iubirii Mamei Pamant. Adu-ti aminte in cate vieti au creat Spatii ale Iubirii Marii Maestri pe care ii cunoastem pentru a atinge acel nivel de Constiinta cu care ne-au luminat Calea! Informatia se afla chiar in Fiinta Ta.

Creaza un Spatiu al Iubirii cu locul in care te-ai nascut si vei reveni in acel loc. Creeaza cu Bucurie in viata ta Spatii ale Iubirii cu celelalte Fiinte, cu arborii si cu animalele, cu muntii si cu raurile, cu Oceanul si cu florile si ele te vor insoti in viata urmatoare pretutindeni si-ti vor darui Forta Iubirii lor. Trimite Fluxuri de Iubire celor dragi si ii vei ajuta sa evolueze si sa inteleaga ca doar generand, radiind, traind Puritatea, Iubirea, Adevarul vor putea la randul lor crea Spatii ale Iubirii. Arata-le Calea si ajuta-i sa vada, sa auda, sa comunice, sa perceapa si sa inteleaga. Fa-o cu delicatete, cu drag, cu respect, cu Iubire si tandrete chiar daca uneori iti va fi greu.

Aceasta este Intelegerea, Harul si Bucuria fiecarui om ce a dobandit Lumina Constiintei. Aceasta este Esenta Vietii, Devotiunea, Fericirea, Iubirea.

Standard

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s