contemplari, interpretari

sase miliarde

Dupa ce i-am povestit sotzului meu ca nimic nu este intamplator, ca experientele noastre din viata aceasta isi au originile in vremuri indepartate si ca nu venim singuri pe Pamant ci mereu si mereu in aceleasi grupuri pentru a trai aceleasi situatii din ipostaze diferite, pentru a invata, a Intelege si a evolua, m-a intrebat de ce numarul de oameni de pe Pamant este in continua crestere… de ce am ajuns sa fim sase miliarde de suflete Acum si Aici, de unde vin ele.

Raspunsul care mi-a venit in acel moment este ca ne apropiem de un moment de rascruce, ca suntem multi care vrem sa facem un salt pentru a nu mai fi nevoiti sa retraim experientele Polaritatii, Competitiei si Separarii. Si am mai spus ca in afara de grupurile evolutive au mai venit intre noi suflete pure, care nu au nevoie de experienta actuala pentru a evolua, care au venit sa ne ajute sa Vedem sa trecem mai departe, sa ajute Planeta-Intreg sa-si creasxca vibratia, ca schimbarea sa fie cat mai usoara.

Intrebarea insa mi-a staruit in minte pana cand a incoltit un alt raspuns: suntem pe fractalul descompunerii. Nu numai la nivel de popoare, grupari politice si religioase, ci si la nivel de grupari spirituale, de familii largi, pana la nivel de familie-celula, la nivel de individ.

Suntem barbati si femeie pentru ca ne-am “descompus” si suntem intr-o cautare vesnica a celeilalte “jumatati”. Dintr-unul am devenit doi. Dintr-Unul am devenit sase miliarde. Si putem deveni si mai multi, ne putem diviza la infinit. Unii vor involua, revenind pe Pamant ca animale, trebuind sa faca un nou pas inainte, altii isi vor intalni jumatatile jumatatilor si apoi jumatatile, unindu-se, reintegrandu-se in Unul din care s-au desprins. Si asta se va intampla pe fractalul Creatiei, a Contopirii, a Comuniunii. Trecerea de pe un fractal pe altul este un moment zero, si poarta multe nume: inaltarea, apocalipsa, schimbarea erelor, timpul ne-timpului (time of no times), e perceputa prin schimbarea magnetismului, frecventei Pamantului, influentei centurii fotonice etc.

Familii se regasesc, se recunosc, celebreaza reintalnirea. Suflete singuratice se regasesc Akasa, renasc in propria existenta, gasesc noima venirii pe Pamant. Suferinta dispare. Re-compunerea e o sarbatoare.

Nu voi uita niciodata bucuria, celebrarea interioara pe care am simtit-o cand am capitulat in fata manifestarii polaritatii (prin sentimentele contrare ce le nutream, de dragoste si ura, de teama si pace), si am regasit Calea spre Pace si Lumina. Dorinta de a pasi pe aceasta Cale a fost intampinata cu o urare profunda de “bine-ai venit acasa”. M-am simtit ca intoarsa de la un drum lung si anevoios, pe  care adesea am pierdut directia nestiind catre ce ma indrept de fapt, caci ceea ce simteam ca ar trebui sa fac era in contradictie cu ce dorea societatea de la mine. A fost un moment celebrare profunda regasirea Eu-lui, regasirea Caii.

Intelegand acum ca nu conteaza daca schimbarea se va petrece sau nu in 21.12.2012 si ca mai presus de ce se va intampla la nivel planetar  conteaza ce se intampla la nivel  individual, imi dau seama cu Bucurie, Fericire, Incantare (Doamne, nu s-au inventat acele cuvinte care sa exprime starea …) ca dincolo de  data din calendar, de factorul declansator (“compelling event”), conteaza ca fiecare dintre noi sa ne deschidem Sufletul si Inima, sa primim si sa daruim Iubire. Si pentru asta nu e nevoie de catastrofe, e o chestiune de un click mental. S-ar putea ca pentru acest click unii dintre noi sa trebuiasca sa treaca prin catastrofe. Dar de acest lucru are grija Universul!

Suntem O Omenire manisfestata in 6 miliarde de feluri. Cand vom fi Unul, noi Om cu Om, Om cu animalele, plantele si Pamantul, atunci vom fi Creatie Pura, Unul cu Universul, vom fi Pace, Libertate, Iubire in cele mai pure forme ale acestora.

Standard

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s