adunate-n Cale

de la Kryon

Am gasit si citit un mesaj de la Kryon – „Maestrul Magnetic”, si pentru ca recent am povestit despre lentile si voaluri, mi s-a parut tare potrivit sa-l postez aici si sa va indemn sa-l cititi si voi!

CHANNEL
“Filtrele farurilor umane”

Channel live la San Diego, California
3 decembrie 2006

Toate drepturile acestui material apartin channelerului Lee Carol http://www.kryon.com. Difuzarea sa este gratuita, in limba engleza si in traducere in oricare alta limba. Prezenta versiune in limba romana este realizata de Georgiana, pentru www.ascensiunea.ro. In cazul preluarii pe alte site-uri sau bloguri, rugam preluati si aceste elemente. Namaste!

Salutari, iubitilor, sunt Kryon din Serviciul Magnetic.

Unii din cei de aici se intreaba – “Ei bine, ce inseamna “salutari?” Si, dupa atatia ani, poate unii dintre voi chiar stiu cine sunt? Desi schimbarile magnetice ale planetei s-au implinit pentru misiunea voastra, eu inca sunt langa omenire – inca in magnetismul ADN-ului vostru. Voi ramane intotdeauna “Maestrul Magnetic”.

Permiteti ca aceasta sala sa se umple pana cand puteti simti si voi cum se incalzeste. Legiunile de entitati pe care le numim “insotitori” sunt de fiecare data diferite. Sunt fiinte pe care va cunosc, ghizi, ceea ce ati numi “entitati angelice” stand in jurul vostru.

Cel mai ezoteric lucru pe care il facem in afara de channel este sa sugeram ca intalnirea de astazi este o reunire – o intalnire care va fi dincolo de ceea ce credeti. Fiecare din cei care se reunesc cu voi va pot atinge direct. Este posibil pentru ca voi permiteti asta cu inima voastra spirituala. Acum, in 3D, vreti sa stati aici in acest timp pe care il avem la dispozitie impreuna, in cele cateva minute pe care le avem? Cat de 3D ati vrea sa fie? E un spatiu sigur, stiati? Este sigur sa permiteti aici ca lucrurile sa se petreaca. Este sigur sa ganditi lucruri pe care nu v-ati mai permis vreodata sa le ganditi ….. chiar lucruri din afara 3D.

Cate fiinte umane s-ar aseza si s-ar intreba sigure – “E vreun motiv pentru care sunt aici?” Ooo, nu pentru ca au necazuri, nu pentru ca le-ar fi greu sau dificil! Aceasta intrebare este binecuvantata. Este o celebrare cand Fiinta Umana se bucura pe deplin de viata si totusi spune – “Este vreun motiv pentru care ma aflu aici si acum?”

Pentru asta este Kryon aici. Ati inteles asta? Pentru acest motiv are loc acest channel. Pentru asta am venit sa va spun aceste cuvinte, cate unul pe rand pentru realitatea lineara, iar channelurile vor merge unul dupa altul, continuand toata viata partenerului meu. In ADN-ul vostru sunt instrumente divine si o divinitate profunda. Exista un scop si un plan, iar voi va aflati intr-un loc din care puteti face ceva pentru ce se afla in jurul vostru, chiar daca nu stiti asta. Dar o simtiti, nu? Nu simtiti ca sunteti aici pentru un motiv anume?

Insotitorii sunt aici. Unii dintre voi i-ati simtit pana acum; le veti simti apasarea usoara. Aceia dintre voi care sunt clarvazatori vor vedea lumina care se afla pe scena si vor sti ca se mai petrece si altceva in afara de ce se vede in 3D. Il pot vedea pe partenerul meu metamorfozandu-se, caci mereu face asta pentru cei care aleg sa vada.

Clarvazatorii din grup vor putea si sa verifice si sa vada metamorfoza si culorile care sunt mereu aici, iubitilor, pentru ca ele se reflecta in latura interdimensionala a celor ce care au acest dar. Este momentul sa vorbim din nou despre divinitatea Fiintei Umane, dar intr-un nou mod.

Filtrele Umane

Invatatura de astazi are un mesaj maret, dar si profund, care va fi transcris si il vom intitula – “Ce aveti de gand sa faceti cu filtrele voastre?” Stiati ca, in calitate de transmitator de energie, divinitate, lumina si ganduri, le filtrati pe masura ce le emiteti?

Metafora unui Lucrator intru lumina este cel care transmite lumina. Aceasta metafora constanta se extinde si la imaginea 3D a unui far pe plaja. Ea spune ca farurile nu sunt niciodata construite in locuri sigure. Ele trimit lumina sufletelor care au nevoie sa o vada si ajuta la calauzirea corabiilor catre porturile sigure. Este nevoie de putini pentru a-i afecta pe multi, iar acestia sunt ca o stanca. Voi sunteti faruri spirituale ale planetei in aceste vremuri dificile si de schimbare.

Va aflati in toate societatile de pe Pamant. Aveti frati si surori Lucratori intru lumina in tari pe care nu le veti vizita niciodata, unde limbile si obiceiurile va sunt total straine. Si totusi, lumina voastra e la fel cu a lor – o prezenta divina clara care afecteaza intunericul din jurul omenirii, aducand alegerile in toate culturile.

Exista trei grupuri in randul vostru si le vad pe toate. Exista cititorii, cei care asculta “acum” (prezenti in sala) si cei care vor asculta “in viitor” (inregistrarile). Permiteti-mi sa ma adresez celor care citesc. Este un moment foarte, foarte pretios. Poate veti intelege sau nu acest mesaj, dar va rog sa-l cititi si sa-i simtiti energia. Pentru cei care vor asculta in viitor, va vorbesc direct ca sa ma puteti auzi. Asta va aseaza in acelasi cadru temporal cu cei care asculta live in “acum”-ul vostru 3D. Stiu cine esti, tu care asculti. Nu crezi, pentru ca tu crezi ca vorbesc aici in afara timpului. Pentru tine e o inregistrare, dar din punctul meu de vedere stau in bratele tale acum, chiar acum, asa cum stau si cu cei care sunt aici.

Ceva pluteste in aer si cei de aici o simt pe masura ce se aseaza deasupra lor. Poate este al treilea limbaj pe buzele lor? (o limba spirituala interdimensionala care nu este lineara si care trece de timp si spatiu) Ei celebreaza divinitatea in aceasta sala. Sunt acasa! Energia e foarte consistenta, nu-i asa, si unii dintre voi o pot simti schimbandu-se. Unii dintre voi chiar se intreaba – “Chiar asa sa fie? Ar putea fi adevarat? O voce de dincolo de val vorbeste cu noi?” Va spun, priviti la scena acum si veti vedea ca este adevarat. Unii dintre voi chiar ar putea vedea fiintele care il insotesc mereu pe partenerul meu in timpul channelului. Vin si stau langa el. Sunt mari. El stie si le poate simti. Ele se aseaza confortabil in el. Asta se petrece cand incepe invatatura si asa este mereu. Rareori vorbeste despre asta, caci s-a obisnuit in atatia ani.

Si, asa cum arata si metafora, sunteti provocati sa trimiteti lumina. Pentru asta existati si prin asta chiar si cel mai marunt de pe planeta va lasa o amprenta profunda asupra a ceea ce urmeaza sa se produca. Dar lumina trebuie sa fie pura si sa nu poarte alta incarcatura. Astfel, orice ati plasa in aceasta lumina care nu este pur si divin este creat de fiinta umana si este un filtru metaforic asezat in fata ei. E ca si cum un far din realitate ar avea un filtru asezat impotriva luminii sale, care schimba caracterul si culoarea a ceea ce emite. Nu exista nici un motiv pentru care un far ar face asa ceva. Si nu e nici un motiv pentru care o fiinta umana ar vrea constient sa faca asta, desi ezoteric se intampla zilnic si acesta este subiectul acestui mesaj.

Imaginati-va pentru un moment o cutie de filtre in jurul luminii voastre. Le voi identifica. La acest punct puteti sa si negati ca exista, spunand “Lumina mea este tot atat de pura ca si intentia mea de a o face astfel”. Intr-adevar, sunteti un far maret! Lumina voastra pura, in intentie, este mai alba si stralucitoare decat orice v-ati imaginat si, totusi, iata ca apar filtrele! Priviti cu atentie la cutia de filtre, caci are numele vostru pe ea. Nu e un channel oarecare, iubitilor, caci acum va ofer “pasul urmator” profund pentru a defini cum sa schimbam Pamantul.

Fiinta Umana apare in varful farului si incepe sa-si faca lucrarea. Mediteaza, creeaza un spatiu sacru si incepe sa transmita. Poate ca nu v-ati gandit la asta inainte. Poate credeti ca puteti separa transmiterea luminii de viata voastra personala, dar nu se poate. Nu se poate. Cand maestrii merg pe pamant si ii vindeca pe cei din jur, trebuie sa fie mai intai maestri si abia apoi vindecatori. Starea de maestru cere un scenariu de puritate care poate fi atins, caci este construit in interiorul ADN-ului vostru si e gata pentru a fi reactivata. Acum e momentul sa intelegeti cu ce va confruntati.

Ingrijorare

Ce va ingrijoreaza chiar acum? Stiu cine este aici. Stiu cine citeste. Stiu ce va ingrijoreaza. Stiu ca multi dintre voi sunteti ingrijorati. Stiti cum arata asta? Oooo, este un mare filtru negru peste lumina. Stiti ca asta plaseaza “filtrul ingrijorarii” drept in fata luminii voastre sacre? Asa ca atunci cand va asezati si meditati si vreti sa transmiteti lumina intregii planete, sunteti ca un far care se roteste si transmite ingrijorare, ingrijorare, ingrijorare, ingrijorare (Lee face niste miscari pe care i le arata Kryon, ca o lumina care se roteste). Stiti ce e asta? Un filtru!!! Trece direct prin linia de comunicare interdimensionala atat de pretioasa pentru Lucratorul in lumina si pentru planeta.

Poate inainte de a va aseza si meditati v-ati putea curata de ingrijorare? Ar putea fi ceva valoros. Dar voi spuneti – “Nu stiu cum sa fac asta. Adica, ar trebui sa intru complet intr-un alt spatiu, unul care sa nu fie al meu. Pentru ca ma ingrijorez!” Ei bine, am o solutie. De ce nu intrati in acel statut al ascensiunii despre care am vorbit de atatea ori si sa scoateti energia din ADN-ul ascuns, care este al vostru, si sa eliminati ingrijorarea? Eliminati filtrul. Nu mai e vreun motiv pentru care sa mai stea in fata luminii.

“Kryon, nu pot sa fac ingrijorarea sa dispara pur si simplu. E produsa de lucruri 3D si de oameni. Nu poti sa o elimini doar gandindu-te la asta. Ne ingrijoram pentru ca exista motive. Nu pot sa cred ca Spiritul ne-ar spune pur si simplu sa ne oprim. E ca si cum ne-ar spune sa nu mai simtim foamea sau durerea”.

Aici, iubiti prieteni umani, invatatura devine dificila. Daca trebuie sa fiti un far pentru aceasta planeta, care sa faca lucrurile pentru care ati venit aici, trebuie sa iesiti din cutia 3D in care v-ati nascut si sa va reajustati perceptia a ceea ce puteti sau nu ca fiinta umana. Multi dintre maestrii care au pasit pe pamant au fost constant atacati. Studiati vietile lor. Erau ingrijorati si lipsiti de speranta? Nu. Erau plini de iubire, blandete, intelegere si celebrare. Cum faceau asta? Ei sustin ca o putere interioara le da ceva ce nici nu puteti crede ca se poate intampla! Cum va puteti indeplini misiunea de a fi un far cand nici macar nu credeti in lumina?

Este momentul sa intelegeti ca in afara perceptiei umane sunt lucruri care va apartin daca le cereti, pentru toata durata vietii voastre. Cand vedeti acestea, ganditi-va mai degraba “pot” decat “cum as putea”. Va invatam aceste lucruri de 18 ani. Si, apropo, maestrii pot opri foamea si durerea. Studiati vietile lor si veti vedea asta iar si iar. In voi e maestria! Ajustati-va perceptia.

Frustrarea

Cum e cu frustrarea? Multi dintre voi sunt frustrati, spunand – “Ce o sa ma fac? Unde sa ma duc? Ce o sa se intample? De ce mi s-a intamplat asta? Si cand o sa am si eu asta si asta?” Sunteti frustrati! Stiti ca si frustrarea e un filtru? Va intrebam din nou, cand v-ati uitat in ochii maestrilor planetei, fie ca s-au numit Christos, Buddha, Paramahansa Yogananda ori Sai Baba, ati vazut frustrare? Nu! Ati vazut bucurie, ati vazut pace, claritate si echilibru! Si ati putea spune din nou (din frustrare!) – “Ei bine, acesti umani erau maestri. La ce sa te astepti de la ei?” Si daca spuneti asta, inseamna ca nu l-ati ascultat pe Kryon prea mult, nu? La ce sa ma astept? Astept aceeasi energie  divina care i-a facut pe acesti maestri umani sa caute in interior si sa inceapa acelasi proces, caci este interior, conectat, disponibil si gata de manifestare.

Ce crezi ca este in interiorul tau, samanule? Se numeste maiestrie. Ai de gand sa devii primul maestru frustrat din istorie? Voi spuneti – “Kryon, sunt frustrat si am motive. Sunt o fiinta umana si exista lucruri care ma fac sa fiu frustrat”. Din nou apare vocea Spiritului care intreaba cum ati vrea sa renuntati la asta? Ati vrea sa fiti o fiinta umana si sa treceti prin aceleasi situatii, dar care sa nu va mai frustreze? Este posibil? Daca este, iar voi puteti permite sa fie, deschideti-va inima, deschideti al treilea ochi pentru o clipa. Bine ati venit in starea de maestru! Bine ati venit in ascensiune! Ati prins ideea? Incercati sa impingeti poarta catre “ceea ce urmeaza”, aceea in fata careia sunteti atat de speriati si curiosi. Unul din lucrurile care se petrec este ca toate lucrurile frustrante va parasesc, iar lumina voastra devine pura. Altfel, veti transmite frustrare, frustrare, frustrare (din nou Lee imita miscarea farului).

Acum pot sa vad. Un inger pe cealalta parte a pamantului spune – “Uite, un Lucrator intru lumina. Slava, caci va transmite acum lumina divina atat de dorita. Aaaa, nu, e doar lumina frustrarii!!!” (rasete)

Idei preconcepute

Dar ideile preconcepute ale umanilor? “Kryon, eu nu am asa ceva”, ati putea spune. Din cate ati putea fi, multi dintre voi sustin ca nu au nici o astel de idee, caci ati avut mare grija. Bine, am sa va provoc. Ridicati-va acum pentru meditatie si trimiteti lumina parlamentarului vostru fara nici un sentiment colateral. Oooops, cred ca tocmai am atins un punct sensibil. Amintiti-va, trimiterea luminii nu este acelasi lucru cu ceea ce ati vrea sa spuneti presedintelui Americii. Nu asta vor sa auda ingerii. Nici el nu vrea sa auda asta. Nu asta ar trebui sa faceti. Care este ideea voastra in acest caz? Puteti sa va ridicati deasupra ei? Puteti sa trimiteti lumina presedintelui fara interferenta politicii umane? In loc de asta, puteti lasa inteligenta cosmica  sa preia conducerea si sa faceti lumina sa straluceasca intr-o zona de care are nevoie conducerea Statelor Unite? Puteti face asta? Va spun – majoritatea nu puteti!

Sa va dau exemplul unui maestru care trimite lumina conducerii tarii sale. Sta si il vede pe presedinte ca pe un inger tovaras aflat intr-un loc intunecos, unde are nevoie de cat mai multa lumina cu putinta. Nu este vorba despre afilierea partinica, nici despre ceea ce vrea maestrul, nu e vorba despre nici un fel de idee preconceputa. In loc de asta, lumina devine motorul divin care trimite intelepciune, pace si claritate catre Biroul Oval, pentru ca presedintele sa le vada si sa le foloseasca atunci cand va alege sa o faca prin libera sa alegere. De la inger la inger. De la egal la egal. Este un contract divin care, la un anume nivel, este asteptat de cei din conducere care au parti din ADN la fel de profund pregatite ca ale voastre, pentru a juca roluri importante in apropiata schimbare pe planeta voastra. Din nou, este un parteneriat.

Aveti idei umane preconcepute si ele reprezinta un filtru. Il trantiti in fata luminii si ea dispare. “Cum sa nu mai facem asta? E o parte a experientei de fiinta umana, Kryon. Cum putem sa distrugem acel filtru? Tiparele astea le avem din nastere. Asa suntem facuti”. Nu, nu sunteti asa. Asta e perceptia vechii paradigme. Da, asa ati venit si asa ati trecut prin viata, pana cand a aparut un mesaj care v-a rasucit mintea. Va mai amintiti mesajul meu din 1989? Partenerul meu vi l-a difuzat in 1993. Am spus, si acum parafrazez, ca “va puteti schimba dungile”. Acesta era mesajul, va mai amintiti? “Ati vrea sa va schimbati atributele karmice?” v-am intrebat. “Exista o noua energie” v-am spus. “Magnetismul se schimba astfel incat ADN-ul vostru sa se schimbe”, v-am spus. “V-ar placea sa nu mai fiti afectati de semnul vostru astrologic? V-ar placea sa faceti lucruri in timp ce planetele sunt retrograde, atunci cand nimeni nu face nimic?” Mergeti inapoi si revedeti mesajul.

Cum ati numi o persoana care poate face astfel de lucruri? MAESTRU! Starea de maestru e la indemana, iubitilor, si nu inseamna ca o sa stati in picioare si toata lumea o sa va adore. Nu inseamna ca trebuie sa aprindeti lumina deasupra voastra pentru ca toti sa va vada. Inseamna ca, si in intuneric, chiar in dulapul vostru, lumina este atat de pura incat schimba planeta chiar daca numai voi stiti despre ea. Nu e necesar sa strigati de pe varfurile dealurilor si nimeni nu o sa vina in fuga la usa voastra sa va spuna – “Vaaai, dar ce straluceste lumina asta a ta!” Veti sti pentru ca veti simti pacea care vine de acolo, nu va veti mai ingrijora, nu veti mai fi frustrati. In locul lor veti avea iubirea lui dumnezeu in voi. In ceea ce-i priveste pe ceilalti, nu vor vedea vreo ciudatenie de lumina New Age, ci vor vedea echilibrul si isi vor dori sa fie cu voi. Oooo, ce concept este acesta pentru umani! Maiestria va apartine.

Iertarea

Iata un filtru la care nu v-ati gandit deloc: cum e cu lucrurile care s-au petrecut de-a lungul vietii voastre si care v-au adus necazuri? Cum e cu oamenii pe care nu-i puteti ierta? Credeti ca nu stiu cine e aici? Credeti ca nu stiu cine citeste? Da, ati incercat sa iertati, dar tradarea a fost cam mare, nu? Da. E ca si cum, atunci cand v-au tradat, au tradat intregul contract si au distrus experienta unei intregi vieti. Ei v-au facut sa treceti prin asta, nu? Poate au fost parintii, tatal sau mama. Asa e si mai rau, nu? Stiu cine este aici….. Poate ca nu puteti ierta o fiica sau un fiu pentru ce au facut, nu? Poate a fost un abuz. Poate el continua si voi il tolerati. Cu voi vorbesc acum. Pentru asta ati venit si stati pe aceste scaune, iubitilor. Daca nu va simtiti atinsi acum, nu o sa va simtiti deloc atinsi, pentru ca vorbesc cu tine, cel care ma asculti. Am atins pe mai multi decat pe unul singur dintre voi. Ce faceti in situatia asta? Nu-i puteti ierta.

E un filtru, stiti? Pot sa vad acel inger de pe deal acum (Lee se misca de parca s-ar uita in zare). “Ooo, e o lumina, vine de la 1.000 de mile. E o lumina frumoasa. Vaaai, dar e plina de neiertare! O sa folosim cat de mult putem din ea, dar va fi foarte greu cu acel filtru!” Intelegeti ce spun? Orice ar fi in viata voastra se agata de lumina. Pana in momentul asta, poate ca ati crezut ca puteti merge intr-un colt si sa trimiteti lumina, sa meditati, sa va simtiti bine si, cumva, toate problemele sa fie suspendate cat timp va comportati “spiritual”? NU. Cine sunteti este imprimat in lumina pe care o generati.

“Bine, Kryon, imi spui sa iert persoana asta. Tu ai ridicat problema, asa ca tu sa raspunzi. Nu pot sa o fac. Nu o sa pot niciodata. Sunt destul de incurcat. Cum se face asta?” Ati cerut vreodata sprijin? Sau doar stati si va ganditi – “Nu pot, nu pot, nu pot, nu pot”. Cum ar fi sa creati o schimbare atat de mare in viata voastra, atat de mare si grozava incat aceste sentimente sa cada pur si simplu pe jos si sa le maturati de acolo? Cum ar fi? Cum ar fi sa nu mai fie nevoie sa va mai ganditi vreodata la ele, in loc sa va consume fiecare moment al fiecarei zile? Cum ar fi?

Iti spun, Lucratorule intru lumina, ca iertarea hraneste starea de maestru. Indiferent de situatie, perceptia voastra se schimba. Va mai amintiti de copilul care v-a spus ceva cand erati in clasa a III-a? Probabil ca nu. Pentru ca experienta voastra de viata e mult deasupra acelei probleme si ea nu mai e importanta. Ramane intr-un spatiu in care nu erati maturi, asa ca nu va mai afecteaza. Ati crescut! Ganditi la fel si in cazul maiestriei, pentru ca atunci veti incepe sa vedeti modul in care functioneaza lucrurile; veti deveni mai intelepti si mult mai interdimensionali in perceptia voastra. Cele care v-au bantuit nu mai au energie si sunt o pierdere de timp. Treceti dincolo de ele. Sunteti gata pentru asa ceva? Fiica, esti gata? Poti ierta? Ii poti iubi? Va provoc, iubitilor. Curatati lumina. Astazi.

V-am vorbit despre patru filtre obisnuite pentru oameni, in diverse grade. V-ati gandit vreodata cum acestea afecteaza capacitatea voastra de a trimite acea puritate pe care vreti sa o trimiteti? Nu ar fi frumos sa emiteti o lumina alba atat de stralucitoare incat sa ilumineze toate colturile intunecoase din lume? Stiti ca ceea ce afla pe jos nu poate fi vazut de nimeni, nici macar de cei cu o densitate greoaie? Ei nu vor veni niciodata la o astfel de intalnire, nu vor citi niciodata cuvintele pe care le cititi voi acum si nici nu vor asculta mesajul pe care il ascultati. Acestia sunt cei care vor fi afectati de voi, datorita luminii voastre care straluceste in coltul lor si dintr-odata pot vedea lucruri pe care nu le-au putut vedea inainte. Bineinteles ca vor crede ca e ideea lor atunci cand o descopera! In multe feluri, chiar este, pentru ca libera lor alegere le-a permis sa o vada dupa ce lumina voastra a stralucit deasupra lor. In acest caz, e un parteneriat, nu? Ce va spune asta? Se presupune ca trebuie sa fiti parte a unei transmisii de lumina pura, alba, fara frustrare, manie, frica! Cati “parteneri” sunt la distanta asteptand sa faceti asta? Cati dintre ei ar putea avea puterea de a opri razboaie, de a face pace sau de a gasi leacuri pentru boli? V-ati gandit la asta? E un parteneriat cosmic care iese total din logica si timpul 3D.

Filtrele akashice

Daca v-ati gandit ca e greu sa curatati toate aceste filtre, asteptati pana la acest capitol! Cutia asta cu filtre este ezoterica si are numele vostru pe ea. Daca celelalte nu erau suficient de rele, stati pana le vedeti pe cele ezoterice. Pe ele scrie Akasha.

Hai sa va spun ceva. Voi sunteti produsul nenumaratilor “voi” care ati fost vreodata pe pamant. Gandeste-te o clipa, lemurianule. Cine ai fost, ce ai facut? Ce ti s-a facut ca victima?  Totul e aici, in akasha propriului tau ADN interdimensional, iar tu stii. De cate ori ai fost victimizat, samanule? Hai sa vorbim despre ultima data cand ai fost ars la stalp. Si tu erai acolo, cititorule. Ce legatura are cu voi inregistrarea akashica a cine ati fost? Va face sa ezitati un pic inainte de a veni la o reuniune de channel? Asa ar putea fi.

Intr-o perspectiva interdimensionala, nu exista o viata trecuta. Am mai spus asta. Ca urmare, toate sunt vieti prezente, nu? Bine, hai sa ne uitam la ele. Ce anume va irita? Poate ca sunt unele lucruri despre care nu stiti de unde vin? Ce incercati sa depasiti? Va spun eu, totul este in Akasha si vine de la incarnarile precedente, cand erati altcineva. Se numeste amprenta reziduala, in caz ca vreti si un nume, dar apare si o ironie – pare incorect ca atunci cand incepeti aceasta calatorie spirituala in care deveniti interdimensionali, exact lucrurile de care sperati sa scapati sa apara primele! Calatoria voastra spre interdimensionalitate deschide, de fapt, poarta care face ca aceste lucruri sa prinda viata in voi, de exemplu victimizarea.

Cum e cu respectul de sine? Ati simtit vreodata ca nu prea aveti asa ceva? O sa va spun ceva ce n-am mai spus si o sa va spun direct. Lucratorii intru lumina se simt, in general, cam prost. Ca grup, nu au prea mult respect de sine si e si un motiv – unul serios. Cand ati inceput aceasta calatorie si ati devenit usor interdimensionali, toate aceste vieti au parut la suprafata si ati putut vedea cine sunteti, ce ati facut si pe unde ati fost. Brusc, nu v-ati mai simtit valorosi.

Unii dintre voi ar fi vrut sa se tarasca intr-un colt si sa planga. Asta din cauza efectului pe care il are asupra voastra enormitatea inregistrarilor akashice. Ele va arata cat ati luptat ca sa deveniti ceea ce sunteti astazi. Insa simtiti multe dintre ele si va dor. Dar ceea ce nu luati in considere este faptul ca toate aceste constiinte diferite, derulate de-a lungul epocilor, au fost trepte ale scarii care fiinta iluminata din actuala viata. Ele nu reprezinta cine sunteti acum, dar senzatiile sunt prezente si ies la suprafata.

Cum e cu juramintele pe care le-ati depus? Cum va afecteaza ele? Ganditi-va cate juraminte ati depus vreodata, ca preot, calugar, saman, vraci. Stati pe scaunele astea si pretindeti ca sunteti niste indivizi oarecare, dar stati aici imbracati in culorile sacre. Eu le vad, stiu cine este aici. Stiu ce ati facut si pe unde ati fost. Stiu prin ce ati trecut. Si cu toate astea v-ati intors, nu-i asa, si stati pe aceste scaune in energia 11:11? In termeni numeralogici, 11:11 inseamna iluminare. Ati venit pentru lupta finala, cea care reprezinta generatia de dinainte de 2012.

Aceasta generatie, urmatoarea si cea care ii va succede vor fi cele care vor schimba total pamantul. Voi sunteti inaintemergatorii. Voi asezati decorul, impreuna cu cei care au decis sa aiba copii Indigo. Ii aveti ca fii si nepoti si e nevoie sa-i invatati cum este lumina fara filtre. Voi sunteti aceia, generatia care trebuie sa faca asta. Voi sunteti cei care ati venit si ati schimbat situatia in 1987. Energia voastra spirituala pe Pamant a decis ca nu va fi nici un Armaghedon. Acestia sunteti voi. Dar brusc, pe masura ce va descoperiti puterea, dati si de aceste juraminte si deveniti victime, nu? Am mai spus inainte: vreti sa stiti cum sa scapati de toate astea, chiar acum? De ce sa nu o facem impreuna? Tu, cel care ma asculti, de ce nu faci si tu asta impreuna cu mine? Nu trebuie sa spui nimic cu voce tare, spune doar in minte:

“Spirite iubit! Traiesc in acesti ani ce vor salva Pamantul si sunt aici pentru a aduce schimbarea pe planeta. Renunt la toate juramintele care ar sta in calea acestei schimbari, pentru ca ele apartin altei constiinte si altei energii. In locul lor, reinnoiesc juramintele cu aceeasi energie akashica ce le-a primit initial. Toate vietile traite de mine ma sustin. Si ca o coloana de energie ce coboara in istoria mea proprie, preiau acum controlul asupra lor. Voi avea nevoie de sprijinul tuturor constiintelor acestor multor suflete care am fost eu, de prima data cand am venit pe planeta. Impreuna vom crea o lumina alba asa cum planeta n-a mai vazut vreodata. Lumina nenumaratilor “eu”, focalizata prin actualul “eu”. Pentru aceasta am venit de data asta si pentru asta am existat de-a lungul erelor – pentru a fi acum aici.”

Cum ar fi? Tu esti la conducerea ta, divinule. Nu trebuie sa-ti faci griji pentru aceste lucruri. Nu trebuie sa spui “Cum sa fac asta? Care e procedura? De unde sa incep?” De ce nu o faci direct? Vezi ce se intampla atunci cand vorbeste seful – fiinta divina care se afla in viata, in 3D, pe planeta.

Vorbiti cu propria voastra inregistrare akashica, iar ea va va raspunde si va lumina, stiti? Priviti ce se intampla. Priviti ce se intampla cu fobiile voastre. Toti le aveti, mai mult sau mai putin. Am mai vorbit despre asta in cartea intitulata “Drumul spre casa”, cea cu Michael Thomas (cartea a cincea a lui Kryon). Michael Thomas era omul care afla despre ascensiune si ce insemna ea in 3D. In carte avea claustrofobie si o parte a pregatirii lui avea legatura cu fobiile. A fost inchis intr-o cutie ca un sicriu. Si care a fost reactia lui? A cantat un cantec! Nu frica, nu panica. Singura lui emotie a fost – “Sunt liber de frica si voi canta despre asta pana cand cutia se va deschide”. Era impacat cu sufletul lui si a celebrat in loc sa urmeze vechea paradigma a atacului de panica.

Puteti renunta la multe lucruri ezoterice pentru ca multe sunt reziduuri ale exprimarilor trecute pe planeta. Aveti control total asupra energiei akashice din ADN-ul vostru. Asa functioneaza. Cel care traieste acum are controlul asupra a tot ce s-a produs vreodata si asupra energiei a ceea ce s-a intamplat. Daca nu preluati acel control, devine un filtru.

Va puteti imagina cum este trimiterea unei lumini stralucitoare catre Orientul Mijlociu cu toata victimizarea vostra? Cu toate juramintele pe care le-ati depus? Cu tendintele pe care le aveti? Va puteti imagina? Cutia cu filtre e aici, in dreapta mea!

Cum e cu asteptarile? Si ele sunt un filtru. “Ei, Kryon, nu e nici o problema cu gandirea pozitiva. Eu trimit lumina si astept sa fie multa energie buna si un rezultat pozitiv. Va fi o lumina de pace.” Ei bine, umanilor, este o lumina de sprijin, dar tocmai  i-ati imprimat o idee preconceputa a voastra. Cum sa fie inteligenta cosmica deasupra unei lumini pure cand voi ati si decis ce este si ce trebuie sa faca? Vedeti? O parte a problemei, nu-i asa, este capacitatea voastra de a trimite o lumina pura, primara, libera si eliberata de voi. Nu cerem decat partea divina si doar ea va permite inteligentei cosmice sa mearga in locul potrivit si sa creeze energia potrivita momentului. Pentru asta sunteti aici.

Procesul inteligentei cosmice este foarte cunoscut. Este cunoscut in holograma quantum. Inteligenta cosmica este definitia acelei energii care stie incotro se indrepta, ce are de facut si ce va afecta. Nu se repede asupra oricarei fiinte umane, in afara unei lumini care le permite sa vada mai clar. Astfel, permite alegerea libera a persoanei asupra careia straluceste. Are legatura si cu vindecarea. Din aceasta cauza nu puteti vindeca pe nimeni, iubitilor. Da, ii puteti echilibra. Le puteti spune ce nu e bine. Ii puteti ajuta, dar trebuie sa faca totul ei insisi, sa vada ei insisi si sa lucreze ei insisi cu energia pentru a se vindeca. Uneori dureaza trei secunde, alteori o viata intreaga.

Cum e cu asteptarile? Simplu. “Ne adunam si ne rugam pentru pace pe Pamant”. Zau??? Asta aveti de gand? “Pai, tu ne-ai spus sa facem asta”. Aaaa, nu. Eu v-am spus ca fiintele umane, in special cele care asculta, in sala sau in afara ei, pot crea pacea pe Pamant. Asta am spus. Nu v-am spus sa trimiteti lumina cu pacea pe Pamant agatata de ea, nu? Nu, ingerule. Iata care e misiunea voastra: adunati-va si trimiteti o lumina care sa fie atat de puternica incat sa nu o atingeti. De fapt, sa o atingeti si sa va ganditi la ea poate deveni un filtru. Dati-i intentia de a crea pentru binele cel mai inalt al tuturor, prin inteligenta divina pe care o aveti, dar poate ca nu o intelegeti. Generati lumina si lasati inteligenta cosmica sa o duca acolo unde trebuie. Voi sunteti motorul, caci umanii trebuie sa-l genereze. Dumnezeu este facilitatorul a ceea ce se intampla dupa ce lumina pleaca de la voi.

Asta face un far in realitatea fizica. Ganditi-va la un astfel de far. Ce face el? Credeti ca trimite odata cu lumina un mesaj pentru vasele de pe mare? Nu. El doar spune – “Priviti in jur. Eu sunt lumina din intuneric. Sunt aici pentru un scop, asa ca porneste in cautarea lui si gaseste siguranta”. Apoi, capitanul vasului intoarce carma, nu? Farul lumineaza in intuneric si creeaza posibilitatea alegerii. Asta trebuie sa faceti voi. Unii dintre cei care asculta sau citesc fac asta atat de  bine! Ati aflat toate aceste lucruri – stiu cine este in aceasta sala mare, unde timpul nu e important, si pe cei care citesc si asculta aceste cuvinte peste ani si ani din ceea ce numiti urzeala timpului.

Lipsa de credinta

Ultima. Pare un oximoron, nu? “Kryon, poti fi un far si sa nu crezi?” Multi dintre voi sunt pe muchia increderii, abia facand pasii. Si totusi, cand iesiti din sala, incepeti sa puneti la indoiala diverse lucruri. “Dar e adevarat? E bine? Tipul de pe scena chiar transmitea din partea unei entitati? Chiar vorbea un inger? Cuvintele sunt de la Spirit sau de la un om?” Vreti un raspuns la toate astea? Aici, pe scena, sunt doua siluete acum. Sunt dintre insotitorii care vin cu partenerul meu de fiecare data cand e pe scena. Nu ma astept sa-i vedeti, desi unii pot si o si fac, iar deseori anunta asta. Este adevarat, iar mesajul ar trebui sa rezoneze in inimile si mintile voastre – sunt real. Entitatea care sunt eu nu va cere sa faceti nimic din ce nu vreti, nu? Nu va obliga si nu va forteaza catre o doctrina, nu? Doar va lauda si va spune cat de frumosi sunteti. Descrie ce este in interiorul vostru si ce se poate face. Nu este asa? Nu va ofer libera alegere? Aceasta este iubirea lui dumnezeu care lucreaza, iubitilor. Asta se afla aici.

Sunt partenerul vostru Kryon si unii dintre voi incep sa recunoasca cine sunt si pentru ce sunt aici. Daca o sa va debarasati de lipsa de credinta, lumina voastra va deveni mult mai stralucitoare. De voi depinde. Dualitatea se construieste din lipsa de incredere. Este un instrument foarte bun, care va face sa plecati in cautarea divinitatii voastre. Desi cautarea radacinilor divine este intuitiva, nu e deloc intuitiv ca le si aveti. Binecuvantati sunt cei care cauta, caci vor gasi ceea ce cauta – dumnezeul interior.

Care e cararea voastra astazi? Unde va duce si ce face pentru planeta? “Kryon, vreau sa stiu cum sa fac sa scap de filtrele mele”. V-am spus cum. Multi vor sa taie asta in bucatele, ca si cum am fi in 3D. “Kryon, as vrea sa ne dai o metoda in 12 pasi. As vrea sa ne oferi ceva cu care sa ne descurcam de o maniera umana.” Iar eu va spun – de ce vreti sa faceti totul atat de complex, fiinte umane? Ca sa poata fi folosita de o maniera umana inseamna sa-i dati complexitate si structura. Dar e mult mai simplu de atat – e intre voi si Spirit. De ce nu urmati aceasta cale? Credinta nu e structurata.

Nu exista nici un manual pentru asta. Nu e in 3D. Voi impingeti in poarta trezirii voastre spirituale cu intentii pure, spunand – “Dumnezeule, spune-mi ceea ce trebuie sa stiu”. Simtiti cum insotitorii va intreaba chiar acum – “Sunteti gata sa faceti asta?” Nu se face dintr-odata. Parcurgeti pasi multi si diferiti, dar sunt ai vostri si unici, nu ceva ce gasiti intr-un manual. Chiar aceia dintre voi care au intrat in ceea ce numiti starea de ascensiune sunt gata sa treaca la urmatorul nivel si sa o ia de la capat. Vedeti ce se intampla si avansati iarasi. Vedeti ce se intampla si mergeti iarasi inainte, pentru ca energia se schimba in fiecare luna pe planeta voastra. Nimic nu e static, asta e frustrarea voastra! (Kryon zambeste) Nu-i permiteti sa fie static, pentru ca voi si cei din jurul vostru aduceti schimbarea. Voi conduceti trenul numit Pamant, ceea ce inseamna ca nu sunteti victima lui si nu va duce unde vrea el. Voi asezati sinele.

Noi instrumente deschid energia ADN-ului vostru si despre asta e si mesajul de astazi, caci este momentul sa incepem invatatura de maestri. Am lasat un indiciu despre asta cand v-am spus, acum mult timp, “nu ganditi ca un uman”. Acum este momentul ca mergeti inainte cu schimbarea, sa fiti in parte uman, in parte maestru – lucrul pentru care ati venit aici – dar asta cere o schimbare a perceptiei si a pasi intre doua realitati, din care una va este destul de putin cunoscuta.

Lucrati cu imaginatia impreuna cu mine, vreti? Vedeti acest far frumos, minunat, facut din beton, daca asa vreti, caci nu se va muta din loc. Nu oscileaza dupa cum bate vantul. E sigur de el insusi, pentru ca este in credinta lui. Stie cine este. Iar voi sunteti paznicul farului. Este casa voastra, corpul vostru. Voi urcati scarile din interior si va asigurati ca nu sunt filtre care sa blocheze lumina. Imaginati-va impreuna cu mine lumina atat de alba si stralucitoare. Voi sunteti paznicul acestei lumini si o trimiteti mai departe. Voi o binecuvantati si o celebrati, desi nu stiti unde se duce. Ooo, ati putea sa o directionati cumva, spunand, de exemplu, “Azi am sa trimit lumina sudanezilor”. Stiti ca acolo e atata durere si moarte, mai mult decat va puteti imagina? E o directie buna de trimis lumina, dar in acelasi timp ii dati voie lui dumnezeu sa o trimita acolo unde e necesara in acel moment. Uneori lucrurile sunt cunoscute numai lui, iar prin parteneriatul pe care il aveti lumina se va duce in locuri pe care nu le puteti imagina, ajutandu-i pe cei din locuri in intuneric pe care nu i-ati intalnit niciodata pe Pamant.

Stiti cat de puternici sunteti cand faceti asta in grup? O sa o mai spun o data. Mai putin de jumatate din 1% din omenire trebuie sa se trezeasca si sa faca asta pentru a marca o mare diferenta – o veti vedea la stiri, acolo unde pamantul incepe sa se schimbe, iar intelepciunea devine treptat norma. Veti vedea ca se produc lucruri care nu s-au mai intamplat vreodata si va minunati cum de s-a produs ceva atat de neobisnuit? Si va voi spune: datorita luminii interdimensionale civilizatiile se misca, iar energiile si guvernele nepotrivite vor cadea. Iubitilor, intelegeti ca lucrati pentru planeta. Pentru asta ati venit. Este adevarul.

Acesta a fost mesajul lui Kryon timp de 18 ani. In numerologie, 18 este 9. Mesajul este deci implinit. Nu va deveni mai bun decat este deja, dar mai sunt multe de aflat. Unii dintre voi simt ca e ceva greu de infaptuit si asa este. Dar stiu cine este aici si stiu ce puteti face. De asta se cheama un test, iubitilor. De asta vi se spune Lucratori intru lumina.

Ar fi o zi foarte buna pentru vindecare, nu-i asa? Ce ati zice de un efort de grup in aceasta sala? Acum vorbim cu cei prezenti fizic aici. Vedeti, aici sunt trei care au in sangele lor niste lucruri pe care nu le vor. Stiu cine este aici. Ati vrea sa-i ajutati sa curete asta, de fapt sa schimbe Akasha? Daca ei acorda permisiunea, se poate face. Cei trei stiti cine sunteti si poate chiar acum acordati permisiunea celorlalti ingeri sa va trimita lumina? Da? Cei din sala nu stiu cine sunteti. Asa lucreaza inteligenta cosmica.

Ascultati-ma cu totii acum. Momentul e plin de energia vindecarii, a schimbarii vietii. Vreti sa vizualizati lumina pentru ei? Lasati inteligenta cosmica sa-si faca treaba. Doar vizualizati lumina pentru cei trei, astfel incat atunci cand vor iesi de aici vor fi diferiti. Cu permisiunea lor, sangele lor va fi diferit. Se va intoarce inainte de a fi fost afectat. Intelegeti ce spun? Vindecarea este deseori miracolul intoarcerii timpului, ducandu-l pe individ intr-un loc al energiei akashice dinainte de a se imbolnavi. Asta, iubitilor, explica de ce vindecarile sunt vesnice. Boala nu se mai intoarce pentru ca nu a fost niciodata acolo!

Stiu cine este aici. E un moment bun pentru vindecare. Vor acorda cei trei permisiunea? Noi ceilalti suntem de partea voastra, stiti? E un moment potrivit pentru ca familia sa ajute familia.

Nu uitati acest moment. Unul dintre voi deja s-a schimbat, procesul e in curs. Dar ceilalti doi? Ooo, vine si acea clipa. Va veni. Binecuvantata este Fiinta Umana care trece podul lipsei de credinta si gaseste iubirea care este acolo. Ceea ce era de nerezolvat se rezolva. Este lumina acolo unde ati crezut ca e intuneric si puteti avea parte de miracolul pe care l-ati cerut.

Si asa este.

Standard

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s